ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ

There are no translations available.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΓΡΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΑΤΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΑ ΒΑΡΕΛΙΑ.

Σε κελάρια αποθήκευσης κρασιού με ανεπαρκή ποσότητα υγρασίας, η στάθμη του κρασιού μπορεί να κατέβει σημαντικά. Αυτό συνεπάγεται ζημίες στα κέρδη και χειρότερη ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Για αυτό το λόγο η COOLMERCHANT έχει σχεδιάσει ένα ειδικό σύστημα για να υγραίνει τα κελάρια κρασιού με νερό διασπασμένο σε σταγόνες.

Το νερό πριν φιλτραριστεί , υποβάλλεται σε μια επεξεργασία εξόντωσης βακτηρίων και μικροβίων μέσω προηγμένων ηλεκτρονικών συσκευών χωρίς χημικά πρόσθετα και περνώντας μέσα από ηλεκτρομαγνητικές δοσολογικές αντλίες, τα σταγονίδια νερού διοχετεύονται μέσω αντλιών υψηλής πίεσης στην ατμόσφαιρα από τα μπεκ ψεκασμού επιτυγχάνοντας έτσι μια καθαρότερη ατμόσφαιρα και την πτώση της θερμοκρασίας στα κελάρια έως και 10 βαθμούς κελσίου και αντίστοιχα δημιουργώντας το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας.

Έτσι μειώνεται η εξάτμιση του κρασιού μεγιστοποιώντας έτσι την παραγωγή του εκάστοτε κελαριού. Η COOLMERCHANT μπορεί να δημιουργήσει επίπεδα υγρασίας έως και 90%. Τα σταγονίδια νερού που χρησιμοποιούνται έχουν μέγεθος περίπου 10 μικρόν και εξατμίζονται αμέσως, μειώνοντας την υγρασία σε ελάχιστα επίπεδα. Όταν το νεφελοειδές νερό που έχει παραχθεί από το σύστημα υδρονέφωσης COOLMERCHANT εξατμιστεί, απορροφά ενέργεια από την ατμόσφαιρα, παράγοντας σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Το σύστημα υδρονέφωσης από την COOLMERCHANT ελέγχεται από ηλεκτρονικό υγρασιομετρητή που επιτρέπει τη ρύθμιση του επιθυμητού επιπέδου υγρασίας και τη διατήρησή του όλο το 24ωρο, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του περιβάλλοντος χώρου. Έρευνες έχουν αποδείξει πως κελάρια που χρησιμοποιούν την μέθοδο της υδρονέφωσης μειώνουν τις απώλειες τους κατά τουλάχιστον 15%.